Laktózérzékenység GénTeszt

A laktózérzékenység a laktóz, egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle lebontásának a képtelensége.

A laktózérzékenység az egyik leggyakrabban előforduló gyermekkori felszívódási zavar!

Tünetei:





Eddig használt vizsgálati eljárás: Hidrogén kilégzési teszt – A szervezet nagy mennyiségű tejcukorral való megterhelése, mely hányingerrel, puffadással és több kellemetlen hatással is jár.

Létezik más lehetőség: Genetikai vizsgálat

Egy egyszerű és fájdalommentes szájnyálkahártya minta levételből megtudhatja, hogy szervezete érzékeny-e a laktózra.

A vizsgálat 15 másodpercet vesz igénybe

Fájdalommentes mintavétel itt a helyszínen vagy otthonában

Eredmény akár 3 napon belül


Ne várjon a csodára, éljen GénTudatosan!

RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!