Klinikai Farmakológia

A farmakológia (gyógyszertan) a gyógyszereknek a szervezetre gyakorolt hatásával foglalkozó tudományág. A klinikai farmakológia az orvostudomány gyógyszerfejlesztéssel határos klinikai kutatási tevékenységét foglalja magába. Fő célja annak megértése, hogy milyen folyamatok zajlanak le a szervezetben a gyógyszer beadásától kezdődően a klinikai hatások kialakulásáig bezáróan. Intézetünkben több, mint 20 éve végzünk klinikai vizsgálatokat. Harmadik és második fázisú studyk elvégzésére is rendelkezésre állnak a személyi és tárgyi feltételek.

Gyakorlott vizsgálók, study nurse-ök, coordinator, természetesen mindig aktuális GCP-vel, bármely EDC használati, laborkezelési, ERT stb. certifikációval dolgoznak. Saját EKG, spirométer, centrifuga, és minden egyéb szükséges, előírt eszköz érvényes kalibrációval állnak rendelkezésre. Az archiválás GCP szerint megoldott.

Kezdetben légúti megbetegedésekben (szénanátha, asztma, COPD, stb) a tüdőgyógyászati terápiák hatásosságát, mellékhatásait vizsgáltuk. Nagy tapasztalatot, rutint szereztünk az elvégzett több száz II. III. fázisú vizsgálat során, számos szponzori, OGYI és FDA auditon feleltünk meg kiválóan.

Ma nem csak pulmonológiai, hanem a sebészet, plasztikai sebészet, bőrgyógyászat és mozgásszervi betegségek esetében is vállalunk study-kat. Alvizsgálók bevonásával szinte minden szakterületen végzünk járóbetegek bevonásával klinikai vizsgálatokat.

RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!