Plasztikai sebészet

Mell műtétek

Sok hölgy elégedetlen melleivel. Van aki kicsinek, vagy nagynak találja. A szülést, szoptatást, vagy nagyobb súlyingadozást követően megereszkedettnek látja melleit, esetleg a formájukkal nem elégedett. Az esztétikai sebészet leggyakoribb beavatkozásai közé tartoznak a különböző emlőkorrekciós beavatkozások, amelyeket természetesen klinikánkon is elvégzünk. Az operációkkal - nagyobbítással, kisebbítéssel, vagy felvarrással - a test harmóniáját javítjuk, ezzel növelve a hozzánk forduló hölgyek önértékelését.
Kattintson a részletekért

Szemhéj plasztika

A felső és az alsó szemhéjak bőrének öregedése, rugalmasságának elvesztése, a szem környéki támasztórendszer petyhüdtsége, kifejezett ráncosodással, szemkörnyéki duzzanattal járhat, ami esztétikai és pszichés panaszokat eredményezhet. Súlyosabb esetekben látási nehezítettséget is okozhat a látótérbe belógó szemhéjaknak a bőre. A műtét célja a fiatalosabb, kellemesebb megjelenés, az esztétikai és funkcionális helyreállítás.
Kattintson a részletekért

Zsírszívás

Férfiak- nők egyaránt örökké küzdenek fölösleges kilóik, testük különböző tájékain lerakódott, előnytelen formát kölcsönző zsírpárnáik ellen. Különböző diétás módszerekkel, testgyakorlatokkal dacoló zsírlerakódások eltávolítására dolgozták ki a zsírszívás módszerét.
Kattintson a részletekért

Hasplasztika

Nagyobb mértékű fogyás, terhesség utáni állapot együtt járhat azzal, hogy a kövérség vagy terhesség miatt kitágult bőr elveszti rugalmasságát, petyhüdtté, lógóvá válik. A kor előrehaladtával is csökkenhet a bőr feszessége, s ez hasonló problémát okozhat. Gyakran a bőr kinyúlása együtt jár zsírfölösleg lerakódásával a hason.
Kattintson a részletekért

Fülplasztika

A gyermek- és felnőttkor egyik leggyakoribb és legtöbb panaszt okozó esztétikai problémája mindkét nem esetében az elálló fül. A fül alaki rendellenességei a gúnyolódások örök és kifogyhatatlan forrásai. Ennek műtéti korrekciójára már gyermekkorban van lehetőség, általában 7 –8 éves kortól, amikor a gyermekkel való együttműködés már kellő szinten kialakítható.
Kattintson a részletekért

Arcfiatalítás, Ránctalanítás, Ajaktöltés

Az arcfiatalításra a hyraluron savas feltöltésen kívül más lehetőségek is vannak. Elég elterjedt a Botox használata, és a saját vérsavós visszatöltés a Drakula terápia. Tudni kell, hogy az utóbbi nem ad végleges eredményt, néhány hónapos mindösszesen a látható változás, de természetesen el tudjuk végezni kérésre. Nagyon sok esetben műtétet kell végeznünk, leggyakoribb a közép arcemelés.
Kattintson a részletekért

Kisajak plasztika

A túlfejlett kisajkak okozzák a leggyakoribb és a legtöbb panaszt. Nemcsak az intim együttlétek során jelentenek problémát a szeméremrés szintjén (zárt, azaz nyugalmi állapotról beszélünk) erősen túl érő, túltengő kisajkak, hanem a sportolás, a munkavégzés és szinte bármely más szabad idős tevékenység során (fájdalom, becsípődés, stb.), nem beszélve a higiénés gondokról (gyulladás, váladékozás, stb.). Az állapot oka alkati, örökletes tulajdonságként megjelenő, kisebb fejlődési rendellenességként fogható fel.
Kattintson a részletekért

Bőrelváltozások plasztikája

A test bármely részén keletkezhetnek kisebb- nagyobb szemölcsök, túlzott szaruképződés miatt keletkezett kis kinövések, különböző festékes anyajegyek, kötőszöveti jóindulatú daganatok, melyek leggyakrabban semmilyen panaszt nem okoznak, csupán esztétikai szempontból zavarják tulajdonosukat. Bizonyos elváltozások elhelyezkedésük miatt okoznak zavart pl. borotválkozásnál, öltözködésnél, stb.
Kattintson a részletekért

Orrplasztika

Az orr az arc karakterének meghatározó eleme, ezért szerzett, vagy veleszületett eltérése a megszokottól, gyakori esztétikai probléma. A legtöbbször az orrháti kicsúcsosodás (kifosz), és az orr tengelyének görbesége jelent problémát. A két eltérés érintheti vagy csak a csontos, vagy csak a porcos orrot, de legtöbbször a mindkét terület korrigálásra szorul.
Kattintson a részletekért

Colon-Hydro terápia

Mi is az a Colon Hydro Terápia? Egy problémamentes, kellemes, váltakozó hőmérsékletű szűrt vizes vastagbél infúzió. Természetes megoldást nyújt minden olyan problémára, amely a belek helytelen működéséből fakadnak. Miért van szükség a Colon- Hydro terápiára? Halál oka a bélrendszerben keresendő. Az egészséges bélrendszer az alapja az egészséges testnek.
Kattintson a részletekért
TV riport 1.

TV riport 2.


"Kés alatt" - Nyíregyházi helyzetkép

Dr. Együtt Mihály - A plasztikai sebész

Újra divat a nőies nő

RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!