Arcfiatalítás, Ránctalanítás, Ajaktöltés

A Restylane – Restylane Touch – Restylane-Perlane háromféle szemcsenagyságú formája a nem állati eredetű stabilizált hyaluronsavnak, egy modern svéd orvosi implantátumnak, mely az ajkak volumenének növelésére, a ráncok és redők elsimítására szolgál (a hagyományos Restylane a közepes nagyságú-mélységű redők-ráncok feltöltésére alkalmas-, közepes szemcseméretű változat, az ennél kisebb szemcseméretű-, a finomabb ráncokhoz használatos variáns Restylane Touch néven-, míg a nagyobb szemcseméretű-, nagyobb-mélyebb redők feltöltésére-, ajakvastagításra szolgáló készítmény Perlane néven van forgalomban),. Természetes és biztonságos, nem állati eredetű készítmények, melyek teljesen szövetbarátak, és biológiailag lebonthatóak. Feladatuk, hogy térfogatot pótoljanak olyan helyeken, ahol a test saját hyaluronsav készlete már kimerült.

A hyaluronsav minden élő szervezet természetes alkotó- eleme. Ez egy polysaccharida, amely minden fajban és szövetben azonos. A bőr irha rétege támasztó szerepet betöltő kollagen rostokat és a vizet megkötő, a térfogatot szolgáltató hyaluronsav molekulákat tartalmaz. A biológiailag lebontható implantátumok rendszerint ezen két komponensből állnak. Mindkét alkotóelem előállítható állati szövetekből is. A kollagén rostokat például gyakran nyerik szarvasmarhát bőréből, a hyaluronsavat pedig kakastaréjból. A Restylane-ban lévő hyaluronsav azonban nem állati eredetű!

Mivel nem tartalmaz állati elemeket és toxinokat, más speciesekből eredő betegségek átvitele teljesen kizárt. Ezen kívül nem áll fenn a veszélye a gyakori marhahús, csirkehús, vagy tojás allergia kiváltásának sem. Így a pácienst, előzetes tesztvizsgálat elvégzése nélkül, elhatározását követően azonnal lehet kezelni, és az eredmény azonnal megmutatkozik.

Egyedülálló stabilizálási eljárásnak köszönhetően a hyaluronsav a Restylane-ban csaknem endogen, azaz minimálisan (0,5 – 1 %) van csupán módosítva. Ebből következik, hogy a Restylane teljesen szövetbarát és minimális szöveti izgalmat indukál.

A Restylane egy végleges sterilizáláson átesett készítmény. A Restylane az anyagcsere során biológiailag, vízre és széndioxidra maradéktalanul lebomlik. A Restylane lobomlása két fázisú. Az első fázisban, ahol a felezési idő kb. egy év, egy lassú lokális bomlás következik be. A második bomlási fázis a vérben zajlik, igen gyorsan, felezési ideje csupán néhány perc. Ez azt jelenti, hogy a készítménynek egy rendkívül alacsony általános hatása van. A hyaluronsav normális napi anyagcsere forgalma az emberben 3 g-ot tesz ki, ami 200 ampulla Restylane-nak (0,7 ml) felelne meg. A Restylane természetesen integrálódik a szövetekbe, jelenlétében teljes mértékben megmarad a bőr egészséges anyagcseréje.

A Restylane egyedülálló tulajdonsága az, hogy a lebontási fázis során fenntartja a kiindulási térfogatát . Amikor a stabilizáló láncok felbomlanak, víz tölti fel ezek helyét. Minél kevésbé koncentrált a gél, annál több vizet képes megkötni. Az eredmény: az implantátum csökkenő anyaga képes ugyanazon nagyságú térfogatot fenntartani. Végül az anyag teljesen lebomlik, felszívódik és nem hagy vissza maga után heget, vagy implantátum maradványokat.

A Restylane –, Restylane Touch –, Restylane-Perlane kezelés utáni fontos tudnivalók:

Végezetül fontosnak tartjuk tudomására hozni, hogy mivel a Restylane teljes mértékben természetes anyag, és a szervezetben az idő múlásával lebomlik, ezért a kezelés eredménye nem tart örökké. Bőrtípustól, életmódtól (napozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, éjszakázás), a kezelés helyéről, a beadott anyagmennyiségtől függően néhány hónap – egy év múlva a kezelés ismétlése válhat szükségessé.

ELŐTTE UTÁNA
RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!