Colon-Hydro terápia

Mi is az a Colon Hydro Terápia?
Egy problémamentes, kellemes, váltakozó hőmérsékletű szűrt vizes vastagbél infúzió. Természetes megoldást nyújt minden olyan problémára, amely a belek helytelen működéséből fakadnak.

Miért van szükség a Colon- Hydro terápiára?
Halál oka a bélrendszerben keresendő. Az egészséges bélrendszer az alapja az egészséges testnek.

A mai táplálkozási szokások, amelyek túlkomplikált, denaturált, kémiailag kezelt, zsírban gazdag, de rost anyagokban szegény élelmiszerekből állnak a bélrendszerrel kapcsolatos problémák megsokszorozódását vonták maguk után. A megemésztetlen táplálékok és más anyagok ürítése a szervezetben épp olyan fontos, mint a jó emésztés és az élelmiszerek beépítése a szervezetbe.

A túl sokáig az emésztőrendszerben tartózkodó lebontott anyagok lassan felhabzanak és rothadásnak indulnak, aminek következtében az aneorbikus (oxigén nélkül is megélő)- és méreganyagok száma megsokszorozódik.

Colon- Hydro terápia hatékonyan távolítja el a vastagbél falán összegyűlt és lerakódott anyagokat, ezáltal megakadályozva a baktérikus mérgek elszaporodását, és ezzel egyidejűleg a máj túlzott megterhelését. A váladékok, bélgázok élősködők és elhalt hámsejtek eltávolításával a vastagbél perisztaltikus mozgásának és a táplálékok a vastagbélhámon keresztüli felszívásának magjavítása a cél.

Ez a természetes tisztítási eljárás biztosítja, hogy a belek rossz működésével közvetlenül, vagy közvetve összefüggő tünetek megszűnjenek.

Bizonyos baktériumok vitaminokat dolgoznak fel, amit a vastagbél szív fel, hogy a máj elraktározhassa. A vitaminokon kívül a belek jelentős mennyiségű vizet is felszívnak. Ennek sajnos az a következménye, hogy a bakteriális méreganyagok a körforgásba kerülnek. Ezeket az anyagokat (indol, skato, cresol, phenol) a máj kell, hogy feldolgozza és a vese kell kiürítse.

A bélbaktériumai a vízben oldott anyagok felhabzását indítják el, ami miatt gázok szabadulnak fel. (metán) ezek felszívódnak és a tüdőn keresztül távoznak. Ezért halitosis a bélben tartózkodó és habzó anyagokra utalhat. A migrén az allergia túlérzékenység a külső hatásokra és az alultápláltság a méreganyagok a bélben történő elraktározódásából is eredhetnek és következményként az immunrendszer legyengül. A bél lelassulása a baktériumok fokozottabb felszívódását vonja maga után. A táplálék maradékok hosszabb emésztőrendszeri útja a bélben található anerorbikus baktériumok felszaporodásához vezet a vastagbél normális flórájához tartozó bacilusok így a streptococcus a staphylococcus a megsérült bélflóra miatt a vérkeringésbe kerülhetnek és betegségek potenciális forrásai lehetnek.

RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!