Mell műtétek
Mell nagyobbítás
Gyakori jelenség, hogy az emlőmirigyek nem fejlődnek ki eléggé, /ún. hypoplasia/, vagy a terhességet, a szülést, szoptatást követően elsorvadnak /atrophia/, és ezért a női páciens kicsinek tartja mellét. Zavarja a mindennapi életben, vagy párkapcsolatában, kisebbségi komplexus alakulhat ki emiatt. Az emlőmirigyek nem mindig fejlődnek egyforma nagyságúra, ezért aszimmetria alakulhat ki a pubertás után.
Kattintson a részletekért
Mell felvarrás
Az emlők megsüllyedésének oka, hogy a bőr, amely az emlő állományának egyedüli felfüggesztője, megnyúlik, rugalmasságát elveszti, így a mirigyállomány és a zsírszövet- kötőszövet a gravitáció szabályainak megfelelően lesüllyed.
Kattintson a részletekért
Mell kisebbítés
A túlságosan nagy méretű emlők súlyuknál fogva megnyújtják az őket felfüggesztő bőrt, s ezáltal lógó helyzetbe kerülnek. Ilyen nagy méretű emlőknél a mellfelvarrás önmagában nem elegendő beavatkozás a lógó emlők korrekciójára, hanem ilyen esetekben szükséges az emlőállomány egy részének eltávolítása is a bőrfelesleg eltávolítása mellett. A kívánt méretűre csökkentett emlők felvarrás után tartósan szép melleket eredményeznek.
Kattintson a részletekért
RÓLUNK
KAPCSOLAT

Az Ön böngészője nem kompatibilis a weboldallal!
Kérjük frissítse böngészőjét! A frissítés teljesen ingyenes!